Home 9 Products 9 MotioCAP - Otentikasi Kognos

MotioCAP lan MotioCAP-SAML - Otentikasi Kognos

Panyedhiya otentikasi khusus lan solusi SAML kanggo Cognos.

MotioCAP

1Ringkesan

Ana kalane pelanggan Cognos ngadhepi tantangan nggabungake Cognos karo infrastruktur keamanane. Motio nggunakake pengalaman Cognos sing jero kanggo nyedhiyakake solusi kunci, disesuaikan karo kabutuhan tartamtu, lan didhukung kanthi lengkap.

Nalika nerangake ngamanake Cognos, Motio duwe pengalaman kanggo nggabungake karo panyedhiya keamanan nggunakake salah siji saka kita MotioCAP or MotioCAPSolusi -SAML, gumantung karo pilihan lan kabutuhan.

Motio mbebasake sampeyan saka wektu cendhak kanggo nindakake dhewe, utawa biaya nyewa bakat keamanan sing bisa uga ora ana nalika Cognos dianyari utawa ana masalah liyane. Motio ngerti persis carane nggawe kanthi bener. Lan kita mesthi ana ing kono supaya sampeyan bisa integrasi kanthi ketat karo panyedhiya keamanan sampeyan.

2fitur

Yen sumber otentikasi sing dipilih ora kasedhiya ing Cognos, sampeyan bakal menehi kode integrasi dhewe. Iki mbutuhake pesawat katrampilan langka lan khusus sing bisa dingerteni babagan fungsionalitas lan tingkat API standar otentikasi lan Cognos Analytics.  

Motio mbebasake sampeyan saka nemokake pangembang sing tepat, wektu lan gaweyan sing dibutuhake kanggo mbangun lan njaga nalika Cognos ngeculake versi anyar. MotioCAP lan kerangka kerja SAML njamin integrasi sampeyan rampung kanthi bener lan efisien kanggo nyegah kesenjangan pengetahuan babagan cara Cognos bisa digunakake kanthi aman. Ngirit wektu, gaweyan lan aman lan aman.

Sumber Otentikasi Kognos
Panyedhiya Otentikasi Cognos lan SAML

Ahli ing Panyedhiya Otentikasi IBM Cognos & SAML

Nalika nerangake keamanan kanggo klien, ora ana ruang kanggo kesalahan. Kita wis dipilih karo cabang perusahaan Militer AS, Fortune 500 uga institusi akademik lan finansial kanggo nyedhiyakake pengalaman keamanan sing dibutuhake ing Cognos.

Ahli ing Panyedhiya Otentikasi IBM Cognos & SAML

Nalika nerangake keamanan kanggo klien, ora ana ruang kanggo kesalahan. Kita wis dipilih karo cabang perusahaan Militer AS, Fortune 500 uga institusi akademik lan finansial kanggo nyedhiyakake pengalaman keamanan sing dibutuhake ing Cognos.

Dhukungan & Keamanan sing Terus Lanjut

Nggawe integrasi lan menehi pengalaman keamanan sing dipengini durung pungkasan. Klien gumantung lan menehi kapercayan kanggo nyoba, njaga lan nganyari integrasi kaya sing dibutuhake karo rilis anyar Kognos.

Keamanan Kognos
Motio Panyedhiya Otentikasi Khusus

Ngrampungake Kabutuhan Otentikasi Sampeyan

Motio Otentikasi Khusus Panyedhiya nyedhiyakake fleksibilitas lan adaptasi kanggo ngaktifake otentikasi Cognos tumrap akeh sumber sing ora standar:

  • ZTabel Database Relasional
  • ZLayanan Web
  • ZSumber Single Sign-On (SSO)
  • ZSAML, CAS, ClearTrust, SiteMinder, PeopleSoft
  • ZOtentikasi multi-faktor

Ngrampungake Kabutuhan Otentikasi Sampeyan

Motio Otentikasi Khusus Panyedhiya nyedhiyakake fleksibilitas lan adaptasi kanggo ngaktifake otentikasi Cognos tumrap akeh sumber sing ora standar:

  • ZTabel Database Relasional
  • ZLayanan Web
  • ZSumber Single Sign-On (SSO)
  • ZSAML, CAS, ClearTrust, SiteMinder, PeopleSoft
  • ZOtentikasi multi-faktor

Download Datasheet