Home 9 Products 9 Soterre

Soterre

Kontrol lan panyebaran versi sing disederhanakake kanggo Qlik lan Power BI. Rauh kanggo Tableau.

Soterre

1Ringkesan

Motio ndadekke taun pengalaman kita ing streamlining lan otomatis BI menyang donya Qlik Sense. Qlik Sense ora duwe kontrol versi lan duwe cara penyebaran masalah. Kita nggawe platform sing kuat iki luwih gedhe kanthi ngilangi titik nyeri. Sadawane dalan, pelacakan versi lan owah-owahan sing tepat nyedhiyakake informasi granular kanggo ngrampungake kabutuhan audit sampeyan.

Soterre kanggo Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM karo Watson

2fitur

Demystify pangowahan ing Implementasi Analytics sampeyan

Bisnis sampeyan ora bakal mandheg, lan uga analytics sampeyan. Sampeyan kudu duwe kontrol lan auditabilitas kanggo praktik paling apik, utamane kanggo kasus panggunaan mandhiri. Piranti kita ngidini sampeyan ngawasi kabeh aspek pangowahan sing digawe lan njaga lingkungan sing sehat lan sehat.

Kontrol Versi nyedhiyakake:

  • ZManajemen Ganti
  • ZKontrol Versi Tutul Nol
  • ZRecovery
  • Zcomparison
  • ZPenyebaran Gampang
  • ZJejak lan Audit
Soterre kanggo Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM karo Watson
Soterre kanggo Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM karo Watson

Ngilangake Kerumitan saka Penyebaran

Nyuda wektu, gaweyan, risiko, lan sawetara wong sing melu tugas sampeyan. Alat kita ngidini sampeyan nyambungake macem-macem lingkungan lan promosi kanthi aman target konten ing antarane. Mbusak kabutuhan akses server kanggo mindhah file nyedhiyakake tim sampeyan kemampuan kanggo nggawe sebutan siji klik.

Kita nggawe penyebaran:

  • ZBisa dilacak
  • ZFlexible
  • ZSelf-Service
  • ZAman lan andal

Ngilangake Kerumitan saka Penyebaran

Nyuda wektu, gaweyan, risiko, lan sawetara wong sing melu tugas sampeyan. Alat kita ngidini sampeyan nyambungake macem-macem lingkungan lan promosi kanthi aman target konten ing antarane. Mbusak kabutuhan akses server kanggo mindhah file nyedhiyakake tim sampeyan kemampuan kanggo nggawe sebutan siji klik. 

Kita nggawe penyebaran:

  • ZBisa dilacak
  • ZFlexible
  • ZSelf-Service
  • ZAman lan andal
Soterre kanggo Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM karo Watson

3Platform sing Didhukung

Soterre kanggo Qlik Sense

Mbangun pengalaman Qlik Sense sing dipercaya lan dioptimalake.

Microsoft Power BI

 

Soterre kanggo Power BI

Nyediakake pamrentahan lan pengawasan kegiatan swadaya. 

 

Soterre kanggo Tableau

Soterre solusi kanggo Tableau teka ing H1 2023!