Home 9 Products 9 Soterre

Soterre

Kontrol lan panyebaran versi sing disederhanakake kanggo Qlik lan Perencanaan Analytics nganggo Watson, didhukung dening IBM TM1.

Soterre

1Ringkesan

Motio nggawa pengalaman pirang-pirang taun kanggo nglancarake lan ngotomatisasi BI menyang jagad Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM, sing didhukung dening IBM TM1. Kaloro platform kasebut ora duwe kontrol versi, lan kalorone duwe cara nyebarake masalah. Platform sing kuat iki dadi luwih gedhe kanthi ngilangi rasa nyeri. Sadawane dalan, versi sing tepat lan pelacakan pangowahan nyedhiyakake informasi granular kanggo ngrampungake kabutuhan audit.

Soterre kanggo Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM karo Watson

2fitur

Demystify pangowahan ing Implementasi Analytics sampeyan

Bisnis sampeyan ora bakal mandheg, lan uga analytics sampeyan. Sampeyan kudu duwe kontrol lan auditabilitas kanggo praktik paling apik, utamane kanggo kasus panggunaan mandhiri. Piranti kita ngidini sampeyan ngawasi kabeh aspek pangowahan sing digawe lan njaga lingkungan sing sehat lan sehat.

Kontrol Versi nyedhiyakake:

  • ZManajemen Ganti
  • ZKontrol Versi Tutul Nol
  • ZRecovery
  • Zcomparison
  • ZPenyebaran Gampang
  • ZJejak lan Audit
Soterre kanggo Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM karo Watson
Soterre kanggo Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM karo Watson

Ngilangake Kerumitan saka Penyebaran

Nyuda wektu, gaweyan, risiko, lan sawetara wong sing melu tugas sampeyan. Alat kita ngidini sampeyan nyambungake macem-macem lingkungan lan promosi kanthi aman target konten ing antarane. Mbusak kabutuhan akses server kanggo mindhah file nyedhiyakake tim sampeyan kemampuan kanggo nggawe sebutan siji klik.

Kita nggawe penyebaran:

  • ZBisa dilacak
  • ZFlexible
  • ZSelf-Service
  • ZAman lan andal

Ngilangake Kerumitan saka Penyebaran

Nyuda wektu, gaweyan, risiko, lan sawetara wong sing melu tugas sampeyan. Alat kita ngidini sampeyan nyambungake macem-macem lingkungan lan promosi kanthi aman target konten ing antarane. Mbusak kabutuhan akses server kanggo mindhah file nyedhiyakake tim sampeyan kemampuan kanggo nggawe sebutan siji klik. 

Kita nggawe penyebaran:

  • ZBisa dilacak
  • ZFlexible
  • ZSelf-Service
  • ZAman lan andal
Soterre kanggo Qlik Sense lan Analisis Perencanaan IBM karo Watson

3Platform sing Didhukung

Soterre kanggo ngrancang Analytics

Solusi kanggo nganyarke upgrade Cognos, penyebaran, kontrol versi & manajemen pangowahan, ngotomatisasi tugas tes & administrasi, ngapikake kinerja, ngaktifake CAP & SAML, lan migrasi / panggantos ruang jeneng.

Soterre kanggo Qlik Sense

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Qlik lan ningkatake efisiensi penyebaran.

Soterre kanggo Tableau

soleh