Kauntungan Analytics Sustainable Kanggo Tim Sampeyan

Motio ngotomatisasi tugas administratif BI sing mboseni lan nyepetake proses pangembangan BI sing rumit supaya Pakar Analitik sampeyan fokus ing babagan: ngirimake intelijen aktif kanggo manajer bisnis kanggo menehi gambaran lengkap babagan bisnise.

Kabar lan Acara

Sambungake karo kita!

tuku Soterre Kanggo Power BI
tuku Soterre Kanggo Qlik
Gitoqlok Webinar
Bengkel Cognos - 23 Maret

Sambungake karo kita ing salah sawijining acara lan webinar sing bakal teka.

Solutions

Solusi piranti lunak mbantu sampeyan entuk sukses BI ing Kognos Analytics, Qlik, Daya BI, Lan Tabel.

kanthi Motio® piranti lunak ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, nambah kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet ing pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Kognos Analytics

Motio Solusi nggawe implementasi BI sing paling akurat lan dipercaya kanggo Cognos Analytics karo Watson. 

Qlik Rasa

Qlik

Soterre - mbangun pengalaman Qlik Sense sing dipercaya lan dioptimalake.

Microsoft Power BI

Daya BI

Soterre - Nyediakake pamrentahan lan pengawasan kegiatan swadaya. 

 

Logo Tableau Salesforce

Tabel

Soterre solusi kanggo Tableau teka ing 2023!

Kisah Sukses Pelanggan

CASE STUDIES

Aja mung njupuk tembung kita. Waca babagan klien lan kepiye Motio wis mbantu dheweke ningkatake platform analitis lan ngirit wektu lan dhuwit sing larang.

Waca Blog kita

Baca Motio produk "kepiye," praktik paling apik & tren industri BI, lan liya-liyane.