Nyedhiyakake Tim Sampeyan karo Kauntungan Analytics Berkelanjutan

Motio ngotomatisasi tugas BI administratif sing angel lan nglancarake proses pangembangan BI sing rumit supaya Pakar Analitik fokus karo apa sing dienggo: ngirim intelijen aktif kanggo manajer bisnis kanggo menehi gambaran lengkap babagan bisnis.

Solutions

Solusi piranti lunak kita mbantu sampeyan sukses ing Cognos Analytics, Qlik, lan Analytics Analytics Powered by TM1.

Kanthi piranti lunak Motio® ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, ningkatake kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet kanggo pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Analytics Cognos IBM

Solusi kanggo nganyarke upgrade Cognos, penyebaran, kontrol versi & manajemen pangowahan, ngotomatisasi tugas tes & administrasi, ngapikake kinerja, ngaktifake CAP & SAML, lan migrasi / panggantos ruang jeneng.

Qlik

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Qlik lan ningkatake efisiensi penyebaran.

Analytics Perencanaan IBM

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Cognos TM1 & Perencanaan Analytics, nyederhanakake proses penyebaran, ngapikake tugas administrasi lan ngatur perubahan keamanan.

Nyambungake karo US

Acara & Webinar

Lokakarya Nganyari Cognos - Eropa

  

Gabung karo 7 Oktober

9:30 esuk - 3:30 sore CEST

Lokakarya Kinerja Cognos - US

 

Gabung karo 28 Oktober 

9 - 30:2 CDT

Kita pengin mbantu ngrampungake bottleneck BI! Ayo nyambung ing salah sawijining acara lan webinar sing bakal teka.

Kisah Sukses Pelanggan

CASE STUDIES

Aja mung njupuk tembung kita. Waca babagan klien lan kepiye Motio mbantu dheweke ningkatake platform analytics lan ngirit wektu lan dhuwit sing larang.

Waca Blog kita

Waca produk Motio "kepiye," praktik paling apik & tren industri BI, lan liya-liyane.

blogKognos AnalyticsKinerja KognosPabrik Upgrade
Dadi Sampeyan Wis Mutusake Upgrade Kognos… Saiki Apa?
Dadi Sampeyan Wis Mutusake Upgrade Kognos… Saiki Apa?

Dadi Sampeyan Wis Mutusake Upgrade Kognos… Saiki Apa?

Yen sampeyan dadi pengikut Motio sing wis suwe, sampeyan bakal ngerti manawa kita ora asing kanggo nganyari Cognos. (Yen sampeyan anyar ing Motio, welcome! Kami seneng duwe sampeyan) Kita diarani "Chip & Joanna Gains" saka Upgrade Cognos. Oke yen ukara pungkasan iku berlebihan, ...

Read More