Nyedhiyakake Tim Sampeyan karo Kauntungan Analytics Berkelanjutan

Motio ngotomatisasi tugas BI administratif sing angel lan nglancarake proses pangembangan BI sing rumit supaya Pakar Analitik fokus karo apa sing dikepengini: ngirim intelijen aktif kanggo manajer bisnis kanggo menehi gambaran lengkap babagan bisnis.

Acara lan Webinar

Sambungake karo kita!

Tanggalan Acara 2022 Rauh!

 

Matur nuwun kanggo kabeh sing rawuh a  

workshop utawa webinar taun iki! 

MOTIOPI PRO ON-SALE SAIKI

 

Cyber ​​Monday nganti 31 Desember

Taun Pertama, Lisensi Anyar, Mung Tuku Online

Kita pengin mbantu ngrampungake bottleneck BI! Ayo nyambung ing salah sawijining acara lan webinar sing bakal teka.

Solutions

Solusi piranti lunak kita mbantu sampeyan sukses ing Cognos Analytics, Qlik, lan Analytics Analytics Powered by TM1.

kanthi Motio® piranti lunak ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, nambah kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet ing pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Analytics Cognos IBM

Solusi kanggo nganyarke upgrade Cognos, penyebaran, kontrol versi & manajemen pangowahan, ngotomatisasi tugas tes & administrasi, ngapikake kinerja, ngaktifake CAP & SAML, lan migrasi / panggantos ruang jeneng.

Qlik

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Qlik lan ningkatake efisiensi penyebaran.

Analytics Perencanaan IBM

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Cognos TM1 & Perencanaan Analytics, nyederhanakake proses penyebaran, ngapikake tugas administrasi lan ngatur perubahan keamanan.

Kisah Sukses Pelanggan

CASE STUDIES

Aja mung njupuk tembung kita. Waca babagan klien lan kepiye Motio wis mbantu dheweke ningkatake platform analitis lan ngirit wektu lan dhuwit sing larang.

Waca Blog kita

Baca Motio produk "kepiye," praktik paling apik & tren industri BI, lan liya-liyane.

blogKognos AnalyticsPabrik UpgradenginggilakenNganyari Kognos
Apa Sampeyan Ngerti Praktik Paling Apik Kognos?
Apa Sampeyan Ngerti Praktik Paling Apik Kognos?

Apa Sampeyan Ngerti Praktik Paling Apik Kognos?

Liwat taun Motio, Inc. wis ngembangake "Praktik Terbaik" babagan upgrade Cognos. Iki digawe kanthi nindakake luwih saka 500 implementasi lan ngrungokake apa sing bakal diandharake para pelanggan. Yen sampeyan salah siji saka luwih saka 600 wong sing melu salah sawijining ...

Read More