Nyedhiyakake Tim Sampeyan Kanthi Kauntungan Analitik sing Sustainable

Motio ngotomatisasi tugas BI administratif sing angel lan nglancarake proses pangembangan BI sing rumit supaya Pakar Analitik fokus karo apa sing dikepengini: ngirim intelijen aktif kanggo manajer bisnis kanggo menehi gambaran lengkap babagan bisnis.

Solutions

Solusi piranti lunak mbantu sampeyan entuk sukses BI ing Kognos Analytics, Qlik, Daya BI, Lan Tabel.

kanthi Motio® piranti lunak ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, nambah kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet ing pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Kognos Analytics

Motio Solusi nggawe implementasi BI sing paling akurat lan dipercaya kanggo Cognos Analytics karo Watson. 

Qlik Rasa

Qlik

Soterre mbangun pengalaman Qlik Sense sing dipercaya lan dioptimalake.

Microsoft Power BI

Daya BI

Soterre nyengkuyung kedadeyan Power BI sing dikontrol lan aman.

Teka ing Oktober 2022!

Logo Tableau Salesforce

Tabel

Solusi Kontrol Versi kanggo Tableau bakal teka ing Januari 2023!

Kabar lan Acara

Sambungake karo kita!

Soterre Kanggo Qlik Sense SaaS Wis Dibukak!

tuku Soterre saiki lan tampa kontrol versi GRATIS nganti rilis sabanjure!

 

 

 

 

Apa Sampeyan Ngerti Dhukungan Premium Kanggo Gitoqlok Gratis?

Yen sampeyan wis nggunakake Gitoqlok, plugin gratis kanggo Qlik Sense sing ngowahi versi obyek visual lan skrip muat data langsung menyang browser sampeyan, banjur ndhaptar dhukungan premium! Iku babar blas free!

Lampu, Kamera, Cognos

Gabung Motio lan IBM ing 18 Agustus kanggo seri presentations "Oscar-Worthy", kabeh ing siji esuk action-dikempalken!

Tiket sampeyan kalebu kursi kanggo presentasi fitur iki:

 

- Migrasi Cloud Aman: Misi Mokal?

- Kabeh Sampeyan Kepengin Ngerti Babagan Instal Cognos Sampeyan Nanging Wedi Takon

- Iku Rumit: Enhancements Kanggo Persona IQ

- The Avengers Endgame: Nggabungake Alat Analitik BI Ing Hub Konten IBM Analytics Anyar

 

Sambungake karo kita ing salah sawijining acara lan webinar sing bakal teka.

Kisah Sukses Pelanggan

CASE STUDIES

Aja mung njupuk tembung kita. Waca babagan klien lan kepiye Motio wis mbantu dheweke ningkatake platform analitis lan ngirit wektu lan dhuwit sing larang.

Waca Blog kita

Baca Motio produk "kepiye," praktik paling apik & tren industri BI, lan liya-liyane.