Nyedhiyakake Tim Sampeyan Kanthi Kauntungan Analitik sing Sustainable

Motio ngotomatisasi tugas BI administratif sing angel lan nglancarake proses pangembangan BI sing rumit supaya Pakar Analitik fokus karo apa sing dikepengini: ngirim intelijen aktif kanggo manajer bisnis kanggo menehi gambaran lengkap babagan bisnis.

Kabar lan Acara

Sambungake karo kita!

Soterre Kanggo Qlik Sense SaaS Wis Dibukak!

tuku Soterre saiki lan tampa kontrol versi GRATIS nganti rilis sabanjure!

 

 

 

 

Apa Sampeyan Ngerti Dhukungan Premium Kanggo Gitoqlok Gratis?

Yen sampeyan wis nggunakake Gitoqlok, plugin gratis kanggo Qlik Sense sing ngowahi versi obyek visual lan skrip muat data langsung menyang browser sampeyan, banjur ndhaptar dhukungan premium! Iku babar blas free!

Sambungake karo kita ing salah sawijining acara lan webinar sing bakal teka.

Solutions

Solusi piranti lunak mbantu sampeyan entuk sukses BI ing Cognos Analytics lan Qlik.

kanthi Motio® piranti lunak ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, nambah kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet ing pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Analytics Cognos IBM

Solusi kanggo nganyarke upgrade Cognos, penyebaran, kontrol versi & manajemen pangowahan, ngotomatisasi tugas tes & administrasi, ngapikake kinerja, ngaktifake CAP & SAML, lan migrasi / panggantos ruang jeneng.

Qlik

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Qlik lan ningkatake efisiensi penyebaran.

Kisah Sukses Pelanggan

CASE STUDIES

Aja mung njupuk tembung kita. Waca babagan klien lan kepiye Motio wis mbantu dheweke ningkatake platform analitis lan ngirit wektu lan dhuwit sing larang.

Waca Blog kita

Baca Motio produk "kepiye," praktik paling apik & tren industri BI, lan liya-liyane.