Nyedhiyakake Tim Sampeyan karo Kauntungan Analytics Berkelanjutan

Motio ngotomatisasi tugas BI administratif sing angel lan nglancarake proses pangembangan BI sing rumit supaya Pakar Analitik fokus karo apa sing dikepengini: ngirim intelijen aktif kanggo manajer bisnis kanggo menehi gambaran lengkap babagan bisnis.

Resep Sukses ing Lingkungan Qlik sing dinamis
Motio Angsal Gitoqlok kanggo integrasi lancar antarane Qlik lan Git

Resep Sukses ing Lingkungan Qlik sing dinamis

Motio Angsal Gitoqlok

kanggo rapi integrasi antarane Qlik lan Git

Solutions

Solusi piranti lunak kita mbantu sampeyan sukses ing Cognos Analytics, Qlik, lan Analytics Analytics Powered by TM1.

kanthi Motio® piranti lunak ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, nambah kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet ing pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Analytics Cognos IBM

Solusi kanggo nganyarke upgrade Cognos, penyebaran, kontrol versi & manajemen pangowahan, ngotomatisasi tugas tes & administrasi, ngapikake kinerja, ngaktifake CAP & SAML, lan migrasi / panggantos ruang jeneng.

Qlik

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Qlik lan ningkatake efisiensi penyebaran.

Analytics Perencanaan IBM

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Cognos TM1 & Perencanaan Analytics, nyederhanakake proses penyebaran, ngapikake tugas administrasi lan ngatur perubahan keamanan.

Nyambungake karo US

Acara & Webinar

Lokakarya Kinerja Cognos - US

 

Gabung karo 28 Oktober

9 - 30:2 CDT

Lokakarya Kinerja Cognos - EU

 

Gabung karo 18 November 

9:30 esuk - 2:00 CET

Kita pengin mbantu ngrampungake bottleneck BI! Ayo nyambung ing salah sawijining acara lan webinar sing bakal teka.

Kisah Sukses Pelanggan

CASE STUDIES

Aja mung njupuk tembung kita. Waca babagan klien lan kepiye Motio wis mbantu dheweke ningkatake platform analitis lan ngirit wektu lan dhuwit sing larang.

Waca Blog kita

Baca Motio produk "kepiye," praktik paling apik & tren industri BI, lan liya-liyane.