Nyedhiyakake Tim Sampeyan Kanthi Kauntungan Analitik sing Sustainable

Motio ngotomatisasi tugas BI administratif sing angel lan nglancarake proses pangembangan BI sing rumit supaya Pakar Analitik fokus karo apa sing dikepengini: ngirim intelijen aktif kanggo manajer bisnis kanggo menehi gambaran lengkap babagan bisnis.

Ati-ati MOTIOCI PELANGGAN

 

A release anyar saka MotioCI (versi 3.2.10 FL9) kasedhiya kanggo download. 

Ndandani Bug Kritis:

  • Ngatasi kerentanan Log4j2 kritis CVE-2021-45105 kanthi nganyari menyang Log4j2 v2.17.

Iki fix lan ora ana mitigasi dibutuhake yen pelanggan wis nganyari kanggo versi mentas dirilis iki MotioCI. Yen pelanggan wis tindakake langkah saben kita Artikel KB ing kene, dheweke ora kudu nganyarke kanggo nyuda masalah. Yen syarat keamanan ing organisasi sampeyan mbutuhake nganyari menyang v.2.17, upgrade kudu ditindakake.

download MotioCI 3.2.10 FL9 (Motio akun situs web dibutuhake). 

CATETAN: Iki ora mengaruhi liyane Motio piranti lunak - MotioPI, MotioCAP, PersonaIQ, Reportcard or Soterre

Motio support kene kanggo ngewangi sampeyan tanpa biaya karo upgrade kanggo 3.2.10 FL9  kontak Motio dhukungan

Acara lan Webinar

Sambungake karo kita!

Apa Sampeyan Ngerti Dhukungan Premium Kanggo Gitoqlok Gratis?

Yen sampeyan wis nggunakake Gitoqlok, plugin gratis kanggo Qlik Sense sing ngowahi versi obyek visual lan skrip muat data langsung menyang browser sampeyan, banjur ndhaptar dhukungan premium! Iku babar blas free!

Nggawe Gap Antarane Git Lan Qlik Sense

 

Sampeyan pengin alur kerja sing lancar karo Qlik Sense. Piye carane tekan kono?

 

Siap sinau carane nggawe pengalaman Qlik Sense luwih efisien liwat otomatisasi nalika njaga kepatuhan lan standar organisasi? Pakar kita bakal nerangake carane Qlik kanthi yakin tanpa beban administratif utawa overhead ekstra.

Kita pengin mbantu ngrampungake bottleneck BI! Ayo nyambung ing salah sawijining acara lan webinar sing bakal teka.

Solutions

Solusi piranti lunak kita mbantu sampeyan sukses ing Cognos Analytics, Qlik, lan Analytics Analytics Powered by TM1.

kanthi Motio® piranti lunak ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, nambah kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet ing pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Analytics Cognos IBM

Solusi kanggo nganyarke upgrade Cognos, penyebaran, kontrol versi & manajemen pangowahan, ngotomatisasi tugas tes & administrasi, ngapikake kinerja, ngaktifake CAP & SAML, lan migrasi / panggantos ruang jeneng.

Qlik

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Qlik lan ningkatake efisiensi penyebaran.

Analytics Perencanaan IBM

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Cognos TM1 & Perencanaan Analytics, nyederhanakake proses penyebaran, ngapikake tugas administrasi lan ngatur perubahan keamanan.

Kisah Sukses Pelanggan

CASE STUDIES

Aja mung njupuk tembung kita. Waca babagan klien lan kepiye Motio wis mbantu dheweke ningkatake platform analitis lan ngirit wektu lan dhuwit sing larang.

Waca Blog kita

Baca Motio produk "kepiye," praktik paling apik & tren industri BI, lan liya-liyane.

blogBisnis AnalyticsBusiness IntelligenceKognos AnalyticsHealthcare Motio QlikUncategorized
Nglawan Virus COVID-19 kanthi Data
Nglawan Virus COVID-19 kanthi Data

Nglawan Virus COVID-19 kanthi Data

Penafian Aja ngliwati paragraf iki. Aku ragu-ragu kanggo wade menyang iki contentious, banyu asring politik, nanging pikiran teka kanggo kula nalika aku mlaku-mlaku asu, Demic. Aku entuk MD lan wis dadi sawetara perawatan kesehatan utawa konsultasi wiwit saiki. liwat...

Read More