Home 9 Products 9 Soterre 9 Soterre kanggo Power BI

Soterre kanggo Power BI

Nyedhiyakake pamrentahan lan pengawasan kanggo kegiatan swadaya warga lan pangguna kekuwatan

Soterre

Kanggo Power BI

1Ringkesan

Nggunakake data sing tepat kanggo tetep ndhisiki saingan iku kudu supaya bisnis sampeyan sukses. Tim sampeyan mbantu nemokake nugget analytics sing bener iki liwat Power BI, sing nerjemahake data sampeyan dadi wawasan sing bisa ditindakake. Soterre nglacak kemajuan konten Power BI sampeyan, mbukak dalan kanggo layanan mandiri sing produktif lan aman.

Yen sampeyan pangguna Power BI, Soterre wis sampeyan nutupi! Kasengsem ing demo? 

Klik kene.

 

Yen sampeyan organisasi sing luwih cilik, ora perlu ngenteni amarga sampeyan saiki bisa tuku Soterre nyambung!

2Wuku

Soterre maximizes aspek poto-layanan saka platform nalika ngurangi risiko kanggo perusahaan.

  • Pengalaman Power BI sing Dilindungi liwat Transparansi Sajrone Proses Pangiriman
  • Ngapikake Pipa Penyebaran Antarane Ruang Kerja
  • Pemahaman Perusahaan/Departemen Power BI Implementasi
  • Asuransi Akurasi Data liwat Kapabilitas Rollback
  • Integrasi karo piranti lunak nelusuri masalah kalebu JIRA
  • Akun Pepet babagan Owah-owahan kanggo Ngurangi Gesekan lan Titik Pain ing Nggawe Konten
Power BI Dashboard

3fitur

Power BI Dashboard

Soterre menehi tim keamanan kanggo berkembang kanthi luwih yakin ing Power BI. karo nul-tutul kontrol versi sampeyan duwe pamrentahan ing tim sampeyan lan bisa ngilangi pangguna kekuwatan sampeyan, menehi kebebasan kanggo ngasilake ruang kerja, aplikasi, laporan lan papan dasbor sing bisa ningkatake organisasi sampeyan.

  • ZLacak Owah-owahan Tanpa Dampak
  • ZNggawe sing Ora dingerteni
  • ZIntegrasi Git Langsung
  • ZNgakses Revisi Sadurunge
  • ZNjaga Kesiapan Audit

Pengin ndeleng Soterre ing tumindak?