Infographic Optimisasi Kinerja Kognos

by Jul 16, 2021blog, Kognos Analytics, Kinerja Kognos, Ngatasi Masalah Kognos, ReportCardkomentar 0

Ayo ngiris. Kinerja kognos bisa uga ora sampeyan pikirake nganti kasep. Kita survey karo pangguna IBM Cognos Analytics babagan metodologi kinerja lan nyusun temuan kasebut dadi infographic. Iki sing ditemokake:

Manajemen Kinerja Analytics Cognos IBM

Sampeyan ora kudu melu ing mayoritas peserta sing ora duwe rencana. Motio nglakokake serangkaian lokakarya Optimisasi Kinerja Cognos sing ditrapake kanggo mbantu sampeyan entuk ilmu kanggo njaga sistem sing lancar lan lancar.

Lokakarya iki bakal nyedhiyakake laboratorium langsung lan presentasi dening IBM. Sampeyan bakal lunga kanthi ilmu menyang:

  • Nemtokake masalah kinerja kanthi cepet liwat kegiatan ngawasi ing lingkungan Cognos sampeyan.
  • Mangerteni sebab masalah nalika nggunakake tandha wektu nyata sadurunge kena pengaruh karo pangguna pungkasan.
  • Gawe desain dashboard & laporan sing fokus ing ngirim analytics ing level paling dhuwur.

Kita bakal nuduhake praktik lan tips & trik paling apik kanggo kinerja IBM Cognos Analytics sing luwih dioptimalake. Ora preduli ing ngendi sampeyan lagi ing perjalanan Cognos, lokakarya iki ana gandhengane karo sampeyan.

 

Lokakarya sabanjure yaiku tanggal 28 Oktober- Ndhaptar ing Lokakarya

blogKognos AnalyticsKinerja KognosNgatasi Masalah KognosReportCard
Blog Kognos Auditing
Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

Blog saka John Boyer lan Mike Norris. Pambuka Penting supaya kemampuan Cognos Auditing bisa digunakake kanggo ngerti lan ngerti kepiye Cognos digunakake dening komunitas pangguna lan mbantu njawab pitakon kaya: Sapa sing nggunakake sistem kasebut? Laporan apa ...

Read More