Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Nggawe Qlik Sense Kick SaaS

Bisa 25

Nggawe Qlik Sense Kick SaaS

Saiki, luwih akeh organisasi pindhah menyang awan kanggo modernisasi platform analitik lan entuk manfaat saka kemampuan paling anyar. Awan nawakake akeh kaluwihan

  • Suda biaya
  • Tambah kolaborasi
  • Tanggung jawab infrastruktur minimal

Iki uga nyedhiyakake akeh tantangan sing bisa uga ora sampeyan pikirake kalebu nyuda kontrol, kurang efisiensi lan angel ngerteni apa sing kedadeyan ing alat sampeyan. Tuladhane,

  • Apa sing kedadeyan yen ana wong sing salah nganyari konten?
  • Kepiye carane tetep tundhuk karo audit yen sampeyan nggunakake panyimpenan maya lan layanan serep?
  • Apa yen sampeyan kehabisan panyimpenan?

sampeyan SAGET ndandani masalah iki, nanging bakal wektu-akeh lan angel.

Makane sampeyan butuh Motio. Motio wis ana ing intelijen bisnis luwih saka 20 taun. Kita ngembangake piranti lunak sing nambah platform intelijen bisnis sampeyan.

kanthi Soterre kanggo Qlik Sense SaaS sampeyan bakal entuk manfaat saka

  • Ngawasi & Wawasan babagan apa sing ditindakake pangembang lan pangguna daya
  • Proses streamlined kanggo integrasi terus-terusan
  • Tugas otomatis sing nggawe luwih gampang & luwih cepet kanggo ngirim, njaga lan ngatasi masalah
  • Kesiapan audit terus-terusan