Cognos Deployment Laku Kabukten

Cognos Deployment Laku Kabukten

Carane nggawe paling saka MotioCI ing ndhukung praktik buktiaken MotioCI wis Integrasi plugin kanggo Cognos Analytics laporan authoring. Sampeyan ngunci laporan sing lagi ditindakake. Banjur, yen sampeyan wis rampung karo sesi panyuntingan, sampeyan mriksa lan kalebu komentar kanggo...
5 Biaya Didhelikake Cloud

5 Biaya Didhelikake Cloud

Nalika biaya anggaran organisasi sing ana gandhengane karo implementasi layanan awan anyar kanggo organisasi, dheweke asring gagal ngira biaya sing didhelikake sing ana gandhengane karo persiyapan lan pangopènan data lan layanan ing méga. Ilmu iku...