Persona IQ Aman Migrasi Otentikasi Kognos HealthPort

Persona IQ Aman Migrasi Otentikasi Kognos HealthPort

HealthPort Nyepetake Transisi Otentikasi Cognos lan Ngapikake Proses BI karo Persona IQ THE CHALLENGE Wiwit 2006, HealthPort wis nggunakake IBM Cognos kanggo menehi wawasan sing bisa ditindakake babagan keputusan operasional lan strategis ing kabeh level ...