Dhukungan LDAP lan Direktori Aktif ing MotioPI

Mlebu menyang MotioPI

Nalika sapisanan sampeyan mlebu MotioPI, sampeyan bakal weruh pangirim sing wis diisi ing kothak teks "Cognos Dispatcher". Iki mung minangka conto, sampeyan kudu ngetik Cognos Dispatcher dhewe ing kothak teks iki. Terusake kanthi ngetik Cognos Gateway, Cognos Username, ...
Nggawe lingkungan Java kanggo MotioPI

Nggawe lingkungan Java kanggo MotioPI

Blog ing ngisor iki ngemot informasi babagan MotioVersi PI 2.8 lan luwih dhisik. Disaranake sampeyan ngluncurake versi paling anyar saka MotioPI. Bukak ing kene kanggo ndhaptar versi paling anyar. MotioPI mbutuhake paling ora Java JRE 1.6_15 utawa luwih anyar. JRE iki dibutuhake ing ...