Apa Sampeyan Siap Audit?

by Aug 9, 2022Audit, Business Intelligencekomentar 0

Apa sampeyan Siap Audit?

Pengarang: Ki James lan John Boyer

 

Nalika sampeyan pisanan maca judhul artikel iki, sampeyan bisa uga kaget lan langsung mikir babagan audit finansial sampeyan. Sing bisa uga medeni, nanging apa selaras audit?

 

Apa sampeyan wis siyap kanggo mriksa ketaatan organisasi sampeyan kanggo syarat kontrak lan peraturan?

 

Audit kepatuhan mriksa kontrol internal, kabijakan keamanan, kontrol akses pangguna, lan manajemen risiko. Kemungkinan gedhe sing sampeyan duwe sawetara jenis kabijakan sing ditindakake, nanging audit kepatuhan sing gegandhengan karo (umpamane) Undhang-undhang Portabilitas lan Akuntabilitas Asuransi Kesehatan (HIPAA) bakal mbuktekake manawa organisasi sampeyan duwe terus-terusan dileksanakake kawicaksanan lan kontrol, ora mung sing padha ing buku.

 

Sifat audit kepatuhan sing pas bakal gumantung saka jinise, nanging asring nuduhake manawa akses menyang cathetan aman, lan data ing lingkungan analytics lan laporan sampeyan diwatesi kanggo personel sing dibutuhake.

 

Masalahe

 

Nyedhiyakake bukti ketaatan sing apik lan bener bisa dadi lara banget. Kanggo tujuan demonstratif, ayo fokus ing conto tartamtu. 

 

Saben lingkungan produksi kudu duwe a digital jejak kertas. Sampeyan kudu miwiti karo ideation, terus mudhun liwat testing lan bug fixing, golek cara liwat resolusi, lan mungkasi ing disetujoni final, produk rampung.

 

Langkah pungkasan kasebut - persetujuan pungkasan - minangka favorit auditor kanggo dipilih. Dheweke bisa uga takon, "Apa sampeyan bisa nuduhake kepiye sampeyan konfirmasi manawa kabeh laporan ing lingkungan produksi wis netepi proses sing didokumentasikake?" 

 

Sampeyan banjur kudu menehi dhaptar saben laporan migrasi.

 

Apa iki penting

 

Nyedhiyakake informasi sing dibutuhake lan cukup kanggo auditor bisa dadi angel, utamane yen proses manual - luwih-luwih yen sampeyan durung ngrancang acara kasebut. 

 

Penting ora mung netepake lan ngetutake kabijakan sampeyan, nanging uga njaga mekanisme kanggo validasi lan mbuktekake ketaatan karo standar sampeyan dhewe. 

 

Minimal, sampeyan kudu siyap nyedhiyakake rekaman sing bisa diaudit babagan sapa sing ngakses apa, owah-owahan apa sing ditindakake ing lingkungan, kabeh laporan sing digawe wong, sing nggawe laporan, lan kepiye saben aset ing lingkungan produksi ngliwati pangembang lan tangan QA kanthi tepat. . 

 

The Sastranegara

 

Dadi "siap" kanggo audit bisa teka ing macem-macem formulir, sawetara sing gaweyan sing luwih dhuwur lan luwih bisa nyegah sampeyan saka masalah tinimbang liyane. Mangkene rangking sawetara nanging ora kabeh miturut pilihan sing luwih apik. 

 

Chaos lan Mayhem

Kabeh Nang endi wae Kabeh Sanalika

Kredit Gambar: https://www.reddit.com/r/MovieDetails/comments/vflvzk/in_everything_everywhere_all_at_once_2022_at/

 

Sampeyan bisa uga, para pamaca sing apes, liwat artikel iki wis ngerti yen sampeyan ora siap kanggo mbuktekake manawa sampeyan ora nindakake pelanggaran HIPAA sing nyenengake kanggo kepuasan auditor. 

 

Yen ngono, bisa uga kasep gumantung suwene suwene status quo sing sembrono wis mrentah. Sampeyan bisa nemokake dhewe ing posisi apes saka scrambling kanggo nemokake sembarang kethokan informasi sampeyan bisa.

 

Iki minangka cara sing wis dicoba lan bener sing wis kabukten sajrone sejarah wektu duwe asil sing mbebayani. 

 

Yen sampeyan rencana kanggo njupuk kasempatan lan njupuk kanggo strategi iki, mung ora. Masa depan sampeyan bakal matur nuwun. 

 

Getih, Kringet, lan Luh

 

Biasane, bisnis nyimpen cathetan kanthi teliti babagan kabeh sing kedadeyan liwat grit lan tenaga kerja. Ing sawetara folder ing sistem kasebut, ana spreadsheet lan dokumen sing ditulis tangan (utawa diketik tangan) kanthi rincian kabeh sing kudu dingerteni auditor.

 

Yen sampeyan nyoba metu saka strategi Chaos and Mayhem, iki bisa uga dadi taruhan paling apik kanggo miwiti. Tinimbang ngenteni scramble lan nemokake kabeh informasi kunci ing mripate auditor, ngeduk kabeh sing sampeyan duwe lan ngumpulake ing rekaman paling ora bisa ditrima bisa ditindakake kanthi manual nalika sampeyan duwe wektu.

 

Apa strategi iki minangka norma saben dina utawa cara sampeyan ngilangi kebiasaan ala, disaranake rencana ing ngisor iki supaya sampeyan miwiti sanalika sampeyan bisa. 

 

Piranti Lunak Kontrol Versi

 

Nduwe kontrol versi holistik ing kabeh bagean bisnis sampeyan, ora mung repo sing wis dikemas, nggawe kabeh proses iki bisa ditangani dhewe. Nalika pangguna nggawe owah-owahan apa wae, bakal kanthi otomatis ngrekam sapa sing nggawe owah-owahan, ing wektu apa, prosedur apa sing ditindakake, kabeh sangang yard. 

 

Nalika auditor teka ing lawang lan pengin ngerti apa kedaden, sampeyan mung bisa deleng riwayat versi internal. Sampeyan ora perlu repot golek bukti, sampeyan ora perlu mbuwang jam ing informasi rekaman spreadsheet - piranti lunak nindakake tugas kanggo sampeyan. Sampeyan mung bisa fokus ing ngendi sing paling penting. 

 

Piranti lunak kontrol versi duwe sawetara keuntungan gedhe liyane; yaiku, kemampuan kanggo muter bali menyang versi sadurungé. Iki bisa dadi fitur kualitas urip sing gedhe, utamane kanggo program sing ora duwe fungsi iki.

 

Nduweni kemampuan kanggo muter maneh kanthi lengkap lan akurat menyang versi sing tepat uga menehi kemul keamanan saka barang-barang kaya ransomware, ing ngendi ngilangke mesin sampeyan bisa uga dadi kabutuhan kanggo miwiti bisnis maneh. Tinimbang kelangan kabeh cathetan utawa malah project dhewe, sampeyan mung bisa takon kontrol versi, Pick opsi paling anyar, lan bada boom, sampeyan bali ing bisnis. 

 

kesimpulan

 

Audit ora kudu dadi momok sing nggegirisi ing bisnis sampeyan, ngenteni kanggo ngrusak momentum apa wae sing sampeyan duwe. Yen sampeyan njupuk pancegahan sing tepat lan entuk piranti lunak kontrol versi sing apik, mula stres audit lan slog rekaman bisa ilang, kaya luh ing udan. 

 

CloudKognos AnalyticsMotioCI
Motio X IBM Cognos Analytics Cloud
Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kauntungan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen bisnis lan analytics luwih apik, dina iki ngumumake kabeh MotioCI aplikasi saiki ndhukung lengkap Cognos ...

Read More

Bisnis AnalyticsBusiness Intelligence Data
Cara Ngomong Boss Sampeyan Salah (Kanthi Data Mesthi)

Cara Ngomong Boss Sampeyan Salah (Kanthi Data Mesthi)

Kepiye carane sampeyan ngandhani bos sampeyan yen dheweke salah? Cepet utawa mengko, sampeyan bakal ora setuju karo manajer sampeyan. Mbayangno yen sampeyan ana ing perusahaan "data mimpin". Nduwe alat analitik 3 utawa 4 supaya bisa nyelehake alat sing bener babagan masalah kasebut. Nanging, sing aneh yaiku sampeyan ...

Read More

Bisnis AnalyticsBusiness Intelligence Data
Sampeyan Pengin Kualitas Data, Nanging Sampeyan Ora Nggunakake Data Kualitas

Sampeyan Pengin Kualitas Data, Nanging Sampeyan Ora Nggunakake Data Kualitas

Teaser Nalika pisanan kita ndeleng data? Pertengahan abad rong puloh Minangka penerus Vulcan, Spock 18,000 SM Sapa ngerti? Minangka adoh saka sejarah sing ditemokake, kita nemokake manungsa nggunakake data. Sing nggumunake, data malah ndhisiki angka sing ditulis. Sawetara sing paling awal ...

Read More