Apa Sampeyan Ngerti Praktik Paling Apik Kognos?

by Oct 14, 2021Kognos Analytics, Pabrik Upgrade, nginggilaken, Nganyari Kognoskomentar 0

Liwat taun Motio, Inc wis dikembangaké "Laku paling apik" lingkungan upgrade Cognos. Kita nggawe iki kanthi nindakake babagan 500 iimplementasine lan ngrungokake apa sing bakal diandharake para pelanggan. Yen sampeyan salah siji saka luwih saka 600 wong sing rawuh ing salah sawijining Lokakarya Upgrade Cognos, sampeyan ora mung krungu kesaksian babagan langkah-langkah kasebut, nanging sampeyan uga duwe kesempatan kanggo ngleksanani latihan ing lingkungan kita. 

Kita wis mbatesi langkah ing ngisor iki minangka refresher kanggo wong-wong sing wis rawuh workshop kita, utawa malah kanggo wong-wong sing pengin ngerti saka pakar Cognos Analytics persis apa sing kudu dilakoni kanggo nindakake upgrade.

Kita bakal nganakake Lokakarya Nganyarke Cognos tambahan ing taun 2022, mula priksa mengko kaca acara kanggo kabeh rincian lan nalika ndhaptar.

LAN….

Yen luwih seneng ora nindakake upgrade dhewe, priksa manawa dipriksa Pabrik Upgrade ing ngendi kita nggarap sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing analytics!

Nganyari Cognos Infographic
Kita nulis blog upgrade Cognos kanthi rincian liyane sing luwih jelas babagan praktik paling apik. Sampeyan bisa maca kanthi ngeklik link iki.
CloudKognos AnalyticsMotioCI
Motio X IBM Cognos Analytics Cloud
Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kauntungan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen bisnis lan analytics luwih apik, dina iki ngumumake kabeh MotioCI aplikasi saiki ndhukung lengkap Cognos ...

Read More