Apa Sampeyan Ngerti Praktik Paling Apik Kognos?

by Oct 14, 2021blog, Kognos Analytics, Pabrik Upgrade, nginggilaken, Nganyari Kognoskomentar 0

Liwat taun Motio, Inc wis dikembangaké "Laku paling apik" lingkungan upgrade Cognos. Kita nggawe iki kanthi nindakake babagan 500 iimplementasine lan ngrungokake apa sing bakal diandharake para pelanggan. Yen sampeyan salah siji saka luwih saka 600 wong sing rawuh ing salah sawijining Lokakarya Upgrade Cognos, sampeyan ora mung krungu kesaksian babagan langkah-langkah kasebut, nanging sampeyan uga duwe kesempatan kanggo ngleksanani latihan ing lingkungan kita. 

Kita wis mbatesi langkah ing ngisor iki minangka refresher kanggo wong-wong sing wis rawuh workshop kita, utawa malah kanggo wong-wong sing pengin ngerti saka pakar Cognos Analytics persis apa sing kudu dilakoni kanggo nindakake upgrade.

Kita bakal nganakake Lokakarya Nganyarke Cognos tambahan ing taun 2022, mula priksa mengko kaca acara kanggo kabeh rincian lan nalika ndhaptar.

LAN….

Yen luwih seneng ora nindakake upgrade dhewe, priksa manawa dipriksa Pabrik Upgrade ing ngendi kita nggarap sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing analytics!

Nganyari Cognos Infographic
Kita nulis blog upgrade Cognos kanthi rincian liyane sing luwih jelas babagan praktik paling apik. Sampeyan bisa maca kanthi ngeklik link iki.
blogKognos AnalyticsKinerja KognosNgatasi Masalah KognosReportCard
Blog Kognos Auditing
Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

Blog saka John Boyer lan Mike Norris. Pambuka Penting supaya kemampuan Cognos Auditing bisa digunakake kanggo ngerti lan ngerti kepiye Cognos digunakake dening komunitas pangguna lan mbantu njawab pitakon kaya: Sapa sing nggunakake sistem kasebut? Laporan apa ...

Read More